SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kuşadası'nda huzur operasyonu

Kuşadası'nda huzur operasyonu

13 Kasım 2016 Pazar - 12:47




AYDIN'ın Kuşadası İlçesinde, 250 polisin katılımıyla, 'Sonbahar Huzur' adıyla yapılan operasyonunda, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalanırken, 2 s





Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı tüm birimlerin katılımıyla, huzur operasyonu düzenlendi. 22.00- 00.00 saatleri arasında ilçe genelinde düzenlenen operasyona 250 polis katıldı. İlçenin tüm giriş- çıkışlarının tutulduğu operasyonda, eglence mekanları, kafeterya ve kafehaneler başta olmak üzere halkın yoğun ve kalabalık olduğu yerlerde tek tek kimlik kontrolleri yapıldı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu'nun bizzat yönettiği operasyonda 1993 kişinin kimlik sorgulamaları yapıldı, 210 araç ve 119 işyerinde gerekli kontrol ve aramalar yapıldı. Genel Bilgi Taraması'ndan çeşitli suçlardan arandıkları belirlenen 5 kişi yakalandı. denetimlerde, bir çalıntı motosiklet, bir kurusıkı tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği, 25 fişek, 3 gram esrar, 2 ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Biri alkollü ve sürücü belgesi olmayan diğeri ise uyuşturucu madde ve alkollü olarak araç kullandığı belirlenen iki kişiye toplam 8 bin 892 TL para cezası kesildi. Evrakında eksiklikler bulunan bir araç ise trafikten men edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap