SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kurtoğlu Beşikdüzü’nde iddialı

Kurtoğlu Beşikdüzü’nde iddialı

05 Ekim 2013 Cumartesi - 09:20




CHP Beşikdüzü Belediye Meclisi Üyesi Sunay Kurtoğlu, "Halkın destekleriyle seçilerek iş başına geldiğimiz gün Beşikdüzü ilçemizin gerçek kurtulu





Muhammet TAŞ CHP Beşikdüzü Belediye Meclisi Üyesi Sunay Kurtoğlu, partisinden belediye başkan aday adayı olacağını açıkladı. Kurtoğlu, "Aday adaylığı süreci sonunda değerli dava arkadaşlarımın desteği ile partimizin yetkili karar organlarınca da aday olarak gösterilirsem, Beşikdüzü Belediye Başkanlığını kazanıp CHP’nin yerel yönetim anlayışının hizmete dönüştüğü bir belediyeyi Beşikdüzü halkına göstereceğime inancım tamdır" dedi. Kurtoğlu, "Beşikdüzü İlçe Başkanlığına iki arkadaşımın daha müracaatları var. Müracaatım hiç kimseye karşı değil, demokratik bir hak olan seçilme hakkımı kullanmak istiyorum, tüm aday adayı olan arkadaşlarıma karşı sevgim ve saygım sonsuzdur. Parti teşkilatım beni değil de başka bir arkadaşımı aday gösterirse hiç kimseye kırgınlık, dargınlık yapmam, alınan karara saygı gösterir birlikte çalışmaya devam ederim" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap