SON DAKİKA



Haber > Gündem > kurbanlıklar kaçtı sahipleri kovaladı

kurbanlıklar kaçtı sahipleri kovaladı

17 Haziran 2023 Cumartesi - 11:10




Ataşehir'de sahiplerinin elinden kaçan kurbanlık hayvanlar, ortalığı birbirine kattı. Kaçan boğanın yakalanmaya çalışılması ve başka bir kurbanlık hayvanın trafikte araçların arasında ilerlemesi cep telefonu kamerası ile görüntülendi.





Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurban pazarlarında hareketlilik başlarken, pazarlarda alıcılarını bekleyen kurbanlıklar zaman zaman sahiplerine zor anlar yaşatıyor. 14 Haziran Çarşamba günü sabah saatlerinde Ferhatpaşa Mahallesi'ndeki kurban pazarına getirilen kurbanlık boğa, sahiplerinin elinden kaçtı. Hayvan sahipleri kaçan boğayı yakalamaya çalışırken, yaşanan kovalamaca bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Cadde üzerinde önü kesilerek durdurulmaya çalışılan kurbanlık, sahibinin yere düşmesine neden oldu ardından kaçmaya devam etti. 

Bir başka kurbanlık ise, sahibinin elinden kurtularak D-100 karayoluna çıktı. Yenisahra mevkiinde trafikteki araçlar arasında koşan kurbanlık ilginç görüntüler oluşturdu. Sürücülerin şaşkın bakışları arasında uzun süre koşan kurbanlık yakalanmaya çalışıldığı sırada cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap