SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kumaları nedeniyle tartıştığı eşini hastanelik ett

Kumaları nedeniyle tartıştığı eşini hastanelik ett

18 Mart 2015 Çarşamba - 15:05




Şanlıurfa'da 37 yaşındaki bir kadın, kumaları nedeniyle tartıştığı kocası tarafından darp edilerek hastanelik edildi. Jandarma tarafından karısını döv





Şanlıurfa'nın Eyyübiye Altınbaşak Mahallesi'nde 3 kuması ve kocası ile birlikte yaşayan 37 yaşındaki bir kadın, kumaları nedeniyle kocası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine kızgın koca, yumruk darbeleri ile kadını darp ederken, komşuları tarafından hastaneye kaldırılan kadının kaburga kemiklerinde kırıklar ve büyük tahribata uğrayan akciğerinin iflas ettiği belirlendi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kadın Çocuk Kısım Amirliği’nde görevli kadın astsubayların bir an olsun yanından ayrılmadığı talihsiz kadının, ameliyat sonrası durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, Jandarma ekiplerince yakalandıktan sonra suçunu itiraf eden ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Şanlıurfa Cezaevi'ne gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap