SON DAKİKA



Haber > Gündem > Külli olarak yiyorlar!

Külli olarak yiyorlar!

19 Ocak 2015 Pazartesi - 09:47




Oktay Vural, Cumhurbaşkanlığı Sarayına Külliye adı verilmesi kararına doğru bulduğunu söyledi.





MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Cumhurbaşkanlığı Sarayına Külliye adı verilmesi kararına doğru bulduğunu söyleyerek "Ben bu ismi de doğru buluyorum. Gerçekten külli olarak yiyorlar. Ekip olarak götürüyorlar" dedi. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin Sakarya il kongresinde yaptığı konuşmada, hükümeti eleştirdi. 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasına değinen Oktay Vural, "Ayakkabı kutularındaki paralar montaj mıydı? Yok, paraları polisler koydu dediler. Ondan sonra yan geçtiler. Paraları da götürdüler. Bir de Sakarya'nın üzerinden faiz verdiler. Bu milletin hakkı gasp edildi. Tablo ortada. Meclis soruşturmasında ortaya çıktı. Rüşvet ve yolsuzluğu günah işleme özgürlüğü olarak görenler gün olacak dünyada da adalet. Ahrette de adalet olacak" dedi.

"KÜLLİ OLARAK YİYORLAR"

Cumhurbaşkanlığı Sarayına yeni verilecek 'külliye' sıfatını doğru bulduğunu belirten Oktay Vural, şunları söyledi: "Ben bu ismi de doğru buluyorum. Gerçekten külli olarak yiyorlar. Ekip olarak götürüyorlar. Külliye çok uygun olur. Bari cüzi yeseniz, ama külli yiyorsunuz. Vallahi bu isim de cuk diye oturmuş değerli kardeşlerim. Bu işin üstünü külli diyerek de örtemezsiniz. Türk milletini tehlikeye düşürecek oyunlarınızın üstünü örtemezsiniz. Milletin hakkına hukukuna el uzatan rüşvet ve yolsuzluk çetesinin yaptıklarını önleyemezsiniz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap