SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kulisler hareketlendi: İktidar yılbaşını işaret ediyor

Kulisler hareketlendi: İktidar yılbaşını işaret ediyor

10 Ağustos 2022 Çarşamba - 12:04




Yurttaşların iktidara yönelik tepkilerini azaltmak isteyen AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin milletvekillerine talimat verdiği öğrenildi. AKP'li milletvekillerinin, Erdoğan’ın talimatıyla seçim bölgelerine dağıldığı belirtildi.





Yurttaşın son dönemde enflasyon ve hayat pahalılığından dolayı iktidar temsilcilerine sert tepki göstermesi iktidarı harekete geçirdi. 

Milli Gazete'den Bünyamin Güler'in haberine göre, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekillerine kendi seçim bölgelerinde yurttaşları ikna etme talimatı verdi.

Yurttaşın hayat pahalılığı başta olmak üzere mültecilerle ilgili şikâyetlerini dinleyen AKP'li vekiller, yılbaşında asgari ücret başta olmak üzere memur, işçi ve emekliye önemli oranda zamlar yapılacağını ve mültecilerin ise 2023 yılı içerisinde kademeli olarak ülkelerine gönderileceğini ifade ediyor. 

Erdoğan’ın talimatıyla tepkilere rağmen yurttaşla bir araya gelmeye çalışan iktidar milletvekillerinin, bu vaatleri iktidarın zaman kazanma adımı olarak yorumlanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap