SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kulis: Erdoğan'a sunum yapılacak: AKP'li kaynak EYT için tarih verdi

Kulis: Erdoğan'a sunum yapılacak: AKP'li kaynak EYT için tarih verdi

07 Eylül 2022 Çarşamba - 17:12




AKP'li kaynaklar EYT için yeni tarih verdi. Bakan Bilgin 1 Ekim'de çalışmaya başlayacak TBMM öncesinde son AKP MYK'sında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a EYT sunumu yapacağı belirtildi.





AK Parti’nin gündeminde 1 ekimde mesaisine kaldığı yerden devam edecek TBMM'den geçirilecek yasal düzenlemeler var. Kulislerde dolaşan iddialara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti grubuna talimat vererek, “Önümüzdeki MYK toplantısına kadar Meclis’e neyi getirmeyi planlıyorsanız hazırlanın ve bana anlatın” dediği öne sürülüyor.

Gazete Durum'da yer alan habere göre bu çerçevede Meclis açılmadan önce gerçekleştirilecek MYK toplantısında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda ön taslakları hazırlanan emeklilikte yaşa takılanlar ( EYT), torba yasa ve ekonomiye ilişkin diğer tüm düzenlemeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunum yapılacak. 

AK Partili kaynaklar, üzerinde çalışılan tüm tekliflerin önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacağını, ardından tekliflere AK Parti grubunda son hallerinin verileceğini belirtti. EYT düzenlemesinde ise amacın bütçe görüşmeleri başlamadan Meclis’ten geçmesi olduğunu belirten AK Partili kaynaklar, “Gecikilmesi durumunda yeni yılın ilk ayında çıkarabiliriz” diye konuştu.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap