SON DAKİKA



Haber > Gündem > Küfürbaz vekil kürsüde!

Küfürbaz vekil kürsüde!

12 Aralık 2013 Perşembe - 09:33




CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan arasında bütçe görüşmeleri sırasında tartışma çıktı.





CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan arasında bütçe görüşmeleri sırasında tartışma çıktı. Aslında bu Aslan'ın ilk küfürlü vukuatı değil. Aslan son olarak CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile küfürleşerek gündeme geldi. Aslan TBMM’de girdiği tartışmada Muharrem İnce’ye “Senin kıçını si…!” şeklinde küfür etti. ÖZÜR DİLEDİ Zeyid Aslan TBMM'de bugün yaşanan küfürleşmenin ardından Genel Kurul’da söz alarak “Ben kendi adıma kendi sözlerimden dolayı Meclisimizden özür diliyorum” dedi. CHP’li Mevlüt Aslanoğlu ise Aslan'ın bu sözleri üzerine söz isteyerek, “Her şey tutanaklarda var sayın İnce önce kesinlikle küfür etmemiştir. Sayın İnce başlatmamıştır bunu zabıtlara geçmesini istiyorum” ifadelerini kullandı. Öfke kontrol desteği Meclis’te yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki çeken AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, öfke ve kontrolüne sahip çıkmak amacıyla destek aldığını söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap