SON DAKİKA



Haber > Gündem > Küçükçekmece'de otele silahlı saldırı: Seken mermi metrobüse isabet etti

Küçükçekmece'de otele silahlı saldırı: Seken mermi metrobüse isabet etti

03 Nisan 2024 Çarşamba - 09:33




Küçükçekmece'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler 4 katlı bir otele uzun namlulu silahla ateş açtı. Şüphelilerin silahından çıkan mermi seyir halindeki metrobüse isabet etti. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.





Olay, saat 00.30 sıralarında Yeşilova Mahallesi 1. Değer Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, sokakta bulunan 4 katlı otelin önüne gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, uzun namlulu silahla otele ateş açtı.

Açılan ateş sonucu otele çok sayıda mermi isabet ederken, şans eseri yaralanan olmadı.

SEYİR HALİNDEKİ METROBÜSE MERMİ İSABET ETTİ

Şüphelilerin açtığı ateş sonucu seyir halindeki bir metrobüse ise mermi isabet etti. Saldırıya karışan şüpheliler kaçarken otel görevleri durumu polise haber verdi.


Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Otelin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, sokakta uzun namlulu silaha ait çok sayıda boş kovan buldu. Olay yeri inceleme ekipleri, hem otelde hem de metrobüste uzun süre inceleme yaptı.

Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda polis ekipleri kaçan şüpheleri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap