SON DAKİKA



Haber > Gündem > Küçük kızın bacağı sandalyeye sıkıştı, itfaiye sef

Küçük kızın bacağı sandalyeye sıkıştı, itfaiye sef

26 Mart 2015 Perşembe - 10:13




Fatura yatıran annesini beklediği sırada, oturduğu sandalyeye bacağı sıkışan küçük kız için herkes seferber olurken, küçük kız İtfaiye ekiplerince kur





Bursa’nın İnegöl ilçesinde fatura yatırmak için annesi ile birlikte PTT İnegöl Şubesine giden sıranın kendilerine gelmesini bekleyen 6 yaşındaki minik kız, üzerinde oturduğu sandalyeyle oyun oynamaya başladı. Birbirine bağlı üç sandalyenin arasına ayağını sıkıştıran küçük Elif, ayağını kurtarmaya çalışsa da başarılı olamayınca ağlamaya başladı. Annenin de müdahalesi çare olmayınca, durumu gören PTT çalışanları ve vatandaşlar devreye girdi ancak onlar da başarısız oldu.


Güvenlik görevlisinin durumu bildirmesi üzerine gelen itfaiye ekibi, kurtarma operasyonunu yapabilmek için 3’lü sandalye ile birlikte küçük kızı binanın dışına çıkardılar. Kurtarma çalışmaları sırasında anne kızının elini tutarak moral vermeye çalışırken, sağ bacağı iki sandalye arasına sıkışan küçük kız, iki sandalyenin kesilerek birbirinden ayrılması sonucu kurtarıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap