SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Küçük hesap yapmasın kimse"

"Küçük hesap yapmasın kimse"

10 Ağustos 2013 Cumartesi - 17:40




Ergenekon davasının karar duruşmasının ardından tahliye edilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal hakkında





CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal Ramazan Bayramının 3. Gününü memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçirdi. Haberal’a CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ile partisinin ilçe ve belde teşkilatları ile bazı belediye başkanları da eşlik ettiler. Ereğli ilçesi girişinde partililer tarafından karşılanan Haberal, kalabalık bir araç konvoyu ile önce Süleymanbeyler Köyü’nü ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Haberal, herkesin özgürlüğün kıymetini bilmesi gerektiğini söyledi. Konuşmasında ‘Adalet’ vurgusu yapan Haberal, suçunun ne olduğunu halen daha bilmediğini ifade etti. Süleymanbeyler Köyü’nün ardından Yazıcılar Köyü ile Ormanlı Beldesi’ni de ziyaret eden Haberal vatandaşlara köyde hangi ürünleri ürettiklerini sordu, kendilerine çok çalışmalarını tavsiye etti. Kendisinin de çiftçilik yaptığını, ormanlarda çıplak ayakla dolaştığını ve fındık toplarken ağaçlardan düştüğünü söyleyen Haberal, ülkenin daha fazla gelişmesi için çok çalışmaya ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Hz. Ömer’in bir sözünü örnek veren Haberal konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Hz. Ömer demiş ki; “Yattığınız yerde ‘Allahım rızkımı ver’ diye dua ederseniz, gökten ne altın nede gümüş yağar.” Bunun tek yolu var oda çalışmaktır. Dolayısıyla hepimizin tek görevi var. Ülkemizin yükselmesi için çok çalışmak. Bakalım bundan sonra göreceğiz Ormanlı’da yeni ne üretilecek? Üretmezseniz ilerleyemeyiz.” Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Haberal, ulusal bir gazetede ‘aldığı hücre cezasının uygulanmadığı ve bu nedenle cezaevinden 12 gün erken çıktığı’ yönündeki iddianın sorulması üzerine “Küçük hesap yapmasın kimse” dedi. Haberal cezaevinden erken tahliye edildiği iddiasına şu yanıtı verdi “Kusura bakmayın ben o işlerle meşgul değilim. Ben şu anda Zonguldak’la meşgulüm. Zonguldak’a nasıl bir hizmet getirebilirizle meşgulüm. Tamammı? Küçük hesap yapmasın kimse.” Ereğli ilçesinde köy ziyaretlerini sürdüren Haberal bu gün saat 16.30’da CHP’li Ereğli Belediyesi’nin önünde halka hitaben konuşma yapacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap