SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kübra Par’ın programında sinir krizi: Hanımefendi gibi davranın

Kübra Par’ın programında sinir krizi: Hanımefendi gibi davranın

25 Nisan 2022 Pazartesi - 09:27




Dün akşam Habertürk canlı yayınında oldukça ateşli bir tartışma yaşandı. Programın sunucusu Kübra Par tartışmayı engelleyemeyince reklama gitmek zorunda kalırken Gülay Yedekçi sinir krizi geçirdi.





Kübra Par’ın sunduğu Habertürk’te yayınlanan Açık ve Net progamında son günlerin en hararetli tartışması gerçekleşti. Hükümete yakınlığıyla bilinen Optimar Araştırma'nın Başkanı Hilmi Daşdemir ile ile CHP’nin milletvekilğini yağmışi Gülay Yedekçi birbirine girdi.

Yaptırdığı seçim anketlerinde diğer seçim anketlerinin aksine AK Parti’nin oy oranlını yüksek bulan Optimar Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili “"Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?
Dün gittiğiniz evde yapılan tespitler ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23.04.2022 itibariyle borcundan dolayı elektriğinin kesik olmadığı tespit edilmiştir." Şeklindeki açıklamalarını savunurken CHP'nin 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Gülay Yedekci, Daşdemir'in sözlerine karşı çıktı.

"HANIMEFENDİ GİBİ DAVRANIN"

Daşdemir, Kılıçdaroğlu'nun Katar'la ilgili iddiaları hakkında özür dilemesi gerektiğini belirtirken, Yedekci ise bunların yalan bilgi olduğunu ifade etti.. Daha sonra Yedekci'nin, Enerji Bakanı Fatih Dönmez'i kastederek, "Bir bakan bir açıklama yapıyorsa mutlaka bilgi ile yapmalıdır." sözleri üzerine Daşdemir, "Bir dinleyin hiç susmuyorsunuz" dedi.

Daşdemir’in Yedekçi’ye “Hanımefendi gibi davranın" diye çıkışı tartşmayı daha da çok alevlendidi ve stüdyo bir anda karıştırdı. İkili arasında canlı yayında gerçekleşen tartışma biranda büyürken Kübra Par ve reji çareyi reklama gitmekte buldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap