SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kübra Par: AK Parti yetkilileri artık tebdil-i kıyafet dolaşıyor

Kübra Par: AK Parti yetkilileri artık tebdil-i kıyafet dolaşıyor

20 Ekim 2021 Çarşamba - 12:44




Gazeteci Kübra Par AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in açıklamalarını köşesine taşıyarak “AKP yetkilileri artık tebdil-i kıyafet mi dolaşıyor? diye sordu.





Habertürk yazarı Kübra Par  bugünkü yazısında   AK Parti yetkililerini düşündürecek bir yazı kaleme aldı. Son dönemde sahada halkla bire bir temas konusunda muhalefet partilerin AK Parti’ye fark attığını öne süren Par Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in “tebdil-i kıyafet” açıklamasını okuyucularının dikkatine sundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir geçtiğimiz günlerde “Milletimizin sıkıntılarının farkındayız. Biz gerek teşkilatlarımız üzerinden, gerek genel merkezden sahaya gönderdiğimiz, vatandaşlarımız arasında dolaşan tebdil-i kıyafet ekiplerimiz üzerinden ciddi bir çalışma yürütüyor, raporluyor ve genel başkanımıza arz ediyoruz.”  ifadelerini kullandı.

AKP YETKİLİLERİ NEDE TEBDİL-İ KIYFET DOLAŞIYORLAR

 Kübra Par ise yazısında AK Parti’li yetkili isimlerin kapıları çalınca tepki görmekten çekindikleri için mi “tebdil-i kıyafet” dolaşıyor diye sordu

Gazeteci Kübra Par yazısında AK Parti’nin seçim çalışmışlarında aslında sahalarda olduğunu lakin “tebdil-i kıyafet” dolaştıkları için fark edilmediklerini  öne sürdü. Par yazısının sonunda .”Demek ki halkın nabzını gerçek manada yoklamak için AK Parti'de görevli olduğunu belli etmeden dolaşan birileri var sokaklarda. Peki AK Parti neden bu yola ihtiyaç duyuyor?" sorusunu sordu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap