SON DAKİKA



Haber > Gündem > KTÜ'ye yeni bölüm önerisi

KTÜ'ye yeni bölüm önerisi

31 Mart 2015 Salı - 15:43




MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüseyin Örs, KTÜ bünyesinde “Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Bölümü” açılmasını önerdi.





Trabzon'da, MHP milletevkili aday adayı Hüseyin Örs seçim çalışmalarını sürdürüyor... Dr. Hüseyin Örs, KTÜ bünyesinde “Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Bölümü” açılmasını önerdi. Örs, “Açılacak olan bu bölüm; bölgemiz gençlerine iş imkanı sağlayacak, sadece Trabzon’a değil, Türkiye’ye eleman yetiştirecek bir eğitim kurumu olacaktır” dedi.

Türkiye’de başta futbol sahaları olmak üzere, park ve bahçelerin, otellerin, tatil köylerinin çim problemi yaşadığını hatırlatan Dr. Hüseyin Örs açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Sorunun çözümü için bu sektörde teknik konularda bilgili ve uygulamaya yönelik teknik ara insan gücü yetiştirmek gereklidir. KTÜ’ye bu konuda eğitim veren bir programın açılması, gençlerimize iş imkanı sağlanması için de katkı sağlayacaktır”.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap