SON DAKİKA



Haber > Gündem > KTÜ’lü Mühendis Adayları, DSİ’de Buluştu

KTÜ’lü Mühendis Adayları, DSİ’de Buluştu

23 Aralık 2023 Cumartesi - 10:28




DSİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, “Üniversite Öğrencileri 3. Tanıtım Toplantısı" DSİ Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.





Toplantıya, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçaslan, DSİ Bölge Müdürü Fatih Kişi, Bölge Müdür Yardımcıları; Olcay Çubukcu, Deniz Kenanoğlu, Alper Bayraktar, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Erdoğan Ay, KTÜ'lü öğrenciler ve DSİ personeli katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan DSİ Genel Müdür Yardımcısı; DSİ'nin, Mühendislik alanındaki tecrübelerini ve gurur vesilesi projelerini öğrencilerle paylaşırken KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, zor bir coğrafyaya sahip olan ve her yıl önemli derecede yağış alan Trabzon’da da yenilikçi kontrol yapıları ile mühendislik alanında önemli ilklere imza atan DSİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen bu toplantının öğrencilerin mesleki birikimlerine önemli katkılar sunacağının altını çizdi. 

Toplantıda Destek Hizmetleri Dairesi Başkan Yardımcısı Kurtuluş Mengüloğlu’nun, DSİ’nin genel faaliyetlerine yönelik bir sunum yapmasının ardından Bölge Müdürü Fatih Kişi, katkılarından ötürü KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya plaket takdim etti.

Toplantının öğleden sonraki oturumunda; DSİ Personel Şube Müdürlüğü’nden Mustafa Gökhan Gündoğdu, Barajlar ve HES Şube Müdürlüğü’nden Sarper Demirören, Sulama Şube Müdürlüğü’nden  Murat Altınbaş, TAKK Şube Müdürlüğü’nden Oğuzhan Bal, İçmesuyu ve Atıksu Şube Müdürlüğü’nden Onur Osman Polat ve Taşkın Kontrol Şube Müdürlüğü’nden Ahmet Emirhan Yolcu sunum yaparak katılımcılara çeşitli bilgiler aktardı.





 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap