SON DAKİKA



Haber > Gündem > Krediyi ödeyemedi, eşini vurdu!

Krediyi ödeyemedi, eşini vurdu!

13 Temmuz 2016 Çarşamba - 17:00




Kırıkkale'de 55 yaşındaki adam aldığı evin kredi borcunu ödeyemediği için tartıştığı 52 yaşındaki eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.





Olay, dün akşam saatlerinde Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi, Yuvam Apartmanı'nın 3'üncü katındaki dairede meydana geldi. Bankadan çektiği krediyle ev alan memur emeklisi Muzaffer Özata, kredi borcunu ödeyemediği için eve icra gelince, ev kadını eşi Medine ile bayramda tartışıp evi terk etti.

Dün akşam tekrar eve dönen Muzaffer Özata ile eşi Medine Özata, yine tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Muzaffer Özata, evdeki pompalı tüfekle eşine 5 el ateş etti. Medine Özata kanlar içerisinde yere yığılırken, silah sesini duyan mahalle sakinleri polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, evde Medine Özata'nın cesediyle karşılaştı. Gözaltına alınan Muzaffer Özata, polis merkezine götürüldü. Medine Özata'nın cesedi ise yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

"BİR ANLIK SİNİRLİLİK"

35 yıllık evli ve 3 çocukları bulunan Özata çiftinin, aldıkları konut kredisinin borcunu ödeyemeyince, icra işlemi başlatılması yüzünden tartıştıkları öğrenildi. Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Muzaffer Özata, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, Delice Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Katil zanlısı Özata ifadesinde, "Bir memur emeklisi olarak çektiğim kredi nedeniyle evin borçları yüzünden eşimle tartıştım. Bir anlık sinirlilik sonucu ne yaptığımı bilmiyorum, pişmanlık fayda vermiyor üzgünüm" dediği öğrenildi.


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap