SON DAKİKA



Haber > Gündem > KPSS soruları çalındı kanaatindeyim!

KPSS soruları çalındı kanaatindeyim!

23 Mart 2015 Pazartesi - 17:03




Hamzaçebi, KPSS’de usulsüzlük iddialarına yönelik yapılan operasyonlar üzerine konuştu.





Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözlerini değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, “Kendi iç işleri, bizi ilgilendirmiyor diyeceğim ama Sayın Cumhurbaşkanı tarafsız olması gereken bir kişi olduğu için iç işleri sözleri sakil kaçıyor. Ama fiili bir durum da var, Cumhurbaşkanı tarafsızlığını yitirmiş durumda. Bekliyoruz, nereye varacak bu izliyoruz" dedi.

KPSS’de usulsüzlük iddialarına yönelik yapılan operasyonların sorulması üzerine Hamzaçebi, “Bu çok ciddi bir iddiadır. Ben çalınmadı diyebilecek durumda değilim. Ben de çalındı kanaatine sahibim. Ama kim çaldı, nasıl çaldı, kimlere verdi, bunu bilmiyoruz. 5 yıl sonra operasyon yapıyorsunuz. 5 yıl niye beklediniz o zaman? Siz eğer 5 yıldır bunu bildiğiniz halde beklediyseniz, suç işlediniz. Biz elbette bu çalınma işinin sonuna kadar araştırılmasını istiyoruz ama ’siyaseten konjonktür ne zaman uygun, o zaman üzerine gidelim’ şeklindeki bir anlayışı reddediyoruz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap