SON DAKİKA



Haber > Gündem > KPSS için anlaştılar

KPSS için anlaştılar

10 Nisan 2017 Pazartesi - 16:00




MHP Genel Başkan adayı Akşener katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akşener, birilerinin KPSS için devletle anlaştığını ve o kişiler





FETÖ terör örgütüyle mücadele ediliyor, ıvır zıvır herkes alındı ama soru çalanlar hakkında hiçbir yaptırım uygulanmadı. Çünkü birileri devletle KPSS ile ilgili anlaştı ve ballı koltuklara oturdular. Kadınlar bunu sorun ediyor. AKP'li kadınlar ciddi anlamda Başkanlık sistemini istemiyor. Birçok kadın duydum 'seçim olsa yine AKP'ye oy veririm ama tek adama karşıyım' diyor.

SORUNLU HAREKETLER

Genellikle bana yapılan saldırıların çoğu cinsiyetçi saldırılar oldu. Mesela Bolu'da eteklik attılar. Sayın Bahçeli'nin gönderdiği Balgat talimatlı bir grup yaptı bunu. Şimdi o eteklik alındı, polislerin arkasına doğru atıldı. Şimdi burada 2 şey var. Biz etnitise üzerinden insanları değerlendirmeyiz, mezhep üzerinden, cinsiyet üzerinden değerlendirmeyiz. Bizim dava arkadaşımız mısınız, Ülküdaşımız mısınız diye gruplandırırız, bunu da düşmanlık üzerinden yapmayız zaten. Şimdi burada 2 şey  var. 'Eksik etek misin sen?' algısı var. 'Eksik eteksen haddini bil' diyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap