SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koruma memurluğu geliyor

Koruma memurluğu geliyor

03 Ekim 2013 Perşembe - 09:19




İçişleri Bakanı Güler, emniyet hizmetleri sınıfı içerisinde koruma memurluğu adı altında yeni bir görev ihdas edeceklerini belirtti.





İçişleri Bakanı Muammer Güler, emniyet hizmetleri sınıfı içerisinde koruma memurluğu adı altında yeni bir görev ihdas edeceklerini belirterek "Yaklaşık 30 bin polisten tasarruf edeceğiz" dedi. Güler, Meclis'in 24. Dönem 4. Yasama yılı resepsiyonunda gazetecilerin sorularını cevapladı. "Spor müsabakalarında polisin yeniden görev alması" ile ilgili bir soru üzerine Güler, "Polis olmayacak; kişi, tesis, bina, spor alanları ve üniversitelerde görev alabilecek. En az lise mezunu, belli beden ve fizik şartlarını taşıyacak, silah taşımayacak, jop taşıyacak. Biber gazı kullanmayacak. 6 yılı başarıyla geçirenler polis olabilecek. Bina, tesis ve kişi korumasında 30 bine yakın polisimiz var. Biz artık polis koruma görevi yapmasın istiyoruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap