SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı! Akşener'in sağlık durumu nasıl?

Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı! Akşener'in sağlık durumu nasıl?

28 Ocak 2022 Cuma - 15:46




İYİ Parti'den koronavirüs testi pozitif çıkan Meral Akşener'in sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Akşener, geçtiğimiz çarşamba koronavirüse yakalanmıştı.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ve eşinin koronavirüs testi pozitif geçtiğimiz çarşamba günü pozitif çıktı. Evde karantina sürecine giren Akşener'in sağlık durumu hakkında İYİ Parti'den açıklama geldi. 

TBMM'de yaptığı basın toplantısında konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, “Sağlık durumunun çok iyi olduğunu, mevcut durumun rutin prosedürlerden kaynaklandığını ve en yakın zamanda aramızda olacaklarının müjdesini de aziz milletimizle paylaşıyorum." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından, eşiyle beraber koronavirüse yakalandığı duyurmuştu. Akşener, paylaşımında, ''Yaptırdığım Kovid testim pozitif çıktı. Eşimle birlikte bir hafta boyunca karantinada olacağız. Çok şükür ikimiz de iyiyiz, kimse merak etmesin. Karantina sonrasında milletimizle buluşmaya kaldığımız yerden devam.'' demişti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap