SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koronavirüs salgını Facebook'u da vurdu!

Koronavirüs salgını Facebook'u da vurdu!

28 Şubat 2020 Cuma - 17:02




Koronavirüs salgınının boyutu her geçen gün biraz daha büyürken, son olarak Facebook'un her yıl düzenlediği F8 konferansı virüs tehlikesi nedeniyle bu yıl iptal edildi.





Koronavirüs tehlikesi, dünyayı kasıp kavururken, işletmeler de çalışanlarını ve insan sağlığını korumak adına radikal tedbirler alıyor. Teknoloji markaları ise global çapta gerçekleştirdikleri etkinliklere virüs nedeniyle sekte vurmak zorunda kalıyor. Şubat ayının üçüncü haftası gerçekleştirilmesi planlanan Mobil Dünya Kongresi'nin iptal edilmesi de aşama aşama gerçekleşmiş; LG ve ZTE'nin 'katılmayacağım' açıklamalarını peşi sıra diğer markalar izlemişti. Fuar yönetimi ise ilk kez radikal bir karar almak durumunda kalarak etkinliğin bu yıl iptal edildiğini dünyaya duyurmuşlardı.
 
ÇEVRİMİÇİ BİR ETKİNLİK TERCİH EDİLECEK
 
Ancak virüs tehlikesi halen sürdüğünden ve ölüm sayıları arttığından etkinlikler iptal edilmeye devam ediyor. Sony'nin gelecek hafta Atina'da gerçekleştireceği ve yeni televizyonlarını tanıtacağı etkinliği iptal etmesinin ardından bu kez bir iptal kararı Facebook tarafından geldi. Facebook'un her yıl gerçekleştirdiği F8 geliştirici konferansı, bu yıla özel iptal edildi. 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan etkinliğin iptal edilmesiyle, çevrimiçi yani internet üzerinden yapılacak bir etkinlik tercih edilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap