SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı ertelendi

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı ertelendi

23 Şubat 2022 Çarşamba - 18:13




Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, "23 Şubat 2022 Çarşamba günü yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı ile Kovid-19 pandemisiyle mücadele ve kısıtlamaların yeniden değerlendirilmesi konulu basın açıklaması 1 Mart 2022 Salı gününe ertelenmiştir" denildi.





Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı ve basın açıklamasının 1 Mart Salı gününe ertelendiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "23 Şubat Çarşamba yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı ile Kovid-19 pandemisiyle mücadele ve kısıtlamaların yeniden değerlendirilmesi konulu basın açıklaması 1 Mart Salı gününe ertelenmiştir" bilgisine yer verildi.

Sağlık bakanı Fahrettin Koca'nın, "Hasta olanlar maske takıp önlem alsın" şeklindeki sözleri sonrası maske zorunluluğunun kaldırılacağı beklentisi oluşturmuştu. Toplantıda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede PCR testinin sadece hastalara yapılması, testi pozitif çıkanların karantina yerine 'maske takarak' kendini izole etmesi gibi kararlar alınması ile tedb

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap