SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor! Bakan Koca açıklama yapacak

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor! Bakan Koca açıklama yapacak

24 Aralık 2020 Perşembe - 14:57




Dün ertelenen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün yapılacak. Toplantının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın saat 19.00'da açıklama yapması bekleniyor.





Kritik Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün yapılacak. Toplantının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklama yapması bekleniyor. 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eğer saatte bir değişiklik olmazsa 19.00'da açıklama yapacak. İngiltere'de bu mutasyon haberleri çıktıktan sonra hemen bazı önlemler alınmıştı. 20 Aralık gecesi İngiltere, Hollanda, Danimarka ve Güney Afrika'dan Türkiye'ye uçuşlar askıya alınmıştı.

KORONAVİRÜS AŞILARI NE ZAMAN GELECEK?

Bunun dışında gözümüz kulağımız aşı sürecinde. Aslında aşıların geçtiğimiz hafta gelmesi bekleniyordu. Henüz hala Türkiye'ye gelmedi. İşte bugün artık Türkiye'ye aşılar ne zaman gelecek? Bu tarihin de netleşmesi beklentiler arasında... Bakan Koca'nın bunu da açıklamasını bekliyoruz.

Daha önce de Bilim Kurulu üyeleri aşı özelinde bazı toplantılar yapmıştı. Aşı, önce sağlık çalışanları ve 65 yaş üstü vatandaşlara uygulanacak. Ne zaman başlayacak, ne zaman gelecek ve sonra ne zaman aşılama başlayacak? İşte bugün bu detayların da açıklanması bekleniyor.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap