SON DAKİKA



Haber > Gündem > Korona virüs karantinası geri dönüyor

Korona virüs karantinası geri dönüyor

22 Ağustos 2020 Cumartesi - 15:47




İngiltere’de korona virüs (Covid-19) hastalarının artışına bağlı olarak ikinci bir karantina döneminin başlayabileceği ifade edildi





Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınında günlük vaka sayıları Avrupa’da tekrar tırmanışa geçti. İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın tekrar karantina olma ihtimali olmadığını açıklamasına rağmen, İngiliz medyasının bir hükümet kaynağından aldığı bilgiler tam tersini ifade etti. İngiliz medyasına konuşan hükümet kaynağı, İngiltere’nin sıkıntılı bir sonbahar-kış dönemi geçirebileceğini ve vaka sayılarının artması durumunda karantina ve sınırlamaların tekrar geri getirilebileceğini ifade etti.

FRANSA VE İSPANYA ÖRNEĞİ

İngiltere’de vaka artışının Fransa ve İspanya gibi olması durumunda kısıtlamaların gelebileceği aktarıldı. Son haftalarda Fransa ve İspanya’da salgına karşı alınan önlemlerin gevşetilmesiyle vaka sayılarında endişe verici artışlar gözlemleniyor. Dün açıklanan verilerde, İspanya’da bir günde 3 bin 650, Fransa’da ise 4 bin 586 vaka tespit edildiği rapor edilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap