SON DAKİKA



Haber > Gündem > Korkutan yangın! Ölümden dönüldü

Korkutan yangın! Ölümden dönüldü

28 Haziran 2016 Salı - 10:13




Bursa geceyi alevler içinde geçirdi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alan 2 binada bir itfaiye eri ölümden döndü, bir kadın da ağır yaralandı.





Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde gece saatlerinde metruk bir binada yangın çıktı. Binanın ahşap olmasıyla kısa sürede büyüyen alevler yanındaki metruk binayada sıçradı. Vatadandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Sokakların dar olmas nedeniyle itfaiye ekipleri müdahalede güçlük yaşadı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Alevlerin 2 binayı sarmasıyla itfaiye ekipleri yangına  4 ayrı noktadan müdahale etti. Çalışmalar sırasında, yanan binardan birinin ikinci katında çökme meydana geldi.

Binadan düşen parçalar, alevlere müdahale eden itfaiye erinin 1 metre önüne düştü. İtfaiye eri şans eseri yara almadı. Yoğun dumandan etkilenen bir kadına ise olay yerine gelen sağlık ekibi müdahale etti.


YAVRU KEDİLER KURTARILDI

Alevlerin yayılmasıyla sokakta oturan mahalle sakinleri evlerini boşalttı. Bu sırada yanan binaların hemen yanında bulunan bir kulübeye yuva yapan yavru kedi ve anneleri vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Yangın, 12 itfaiye aracı ve 20 itfaiye erinin 1 saat süren müdahalesinin ardından kontrol altına alınabildi. Polis yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap