SON DAKİKA



Haber > Gündem > Korkunç iddia da doğru çıkar mı?

Korkunç iddia da doğru çıkar mı?

22 Eylül 2015 Salı - 09:32








Fuat Avni kimdir? AKP koalisyonu içinde Erdoğan ve Fethullah Gülen arasındaki güç, iktidar ve çıkar mücadelesinde yaşanan anlaşmazlık, ayrışma ve savaş getirdi. İşte bu ortamda çıktı ortaya Fuat Avni. Gerçekte böyle bir kişi yok. İktidarın ve devletin, ‘iktidarı koruma adına’ yaptığı öne sürülen gizli ve açık operasyonlarını sosyal medya üzerinden kamuoyuyla paylaşıyor. İktidar sahiplerine göre vatan haini ve ajan, muhaliflere göre ‘yeni gazeteciliğin’ en çarpıcı uygulaması. Bir kişi midir ya da bir grup mu, belli değil. Devlet ve iktidar katları didik didik edildi, ama bugüne kadar bulunamadı. Büyük olasılıkla devlet ve iktidar içinden gelen bilgileri bir merkezden kamuoyuna aktaran, teknolojiyi üst düzeyde kullanan bir odak. Kimliği üzerinde birçok iddialar öne sürüldü. Erdoğan’ın ‘toplumdaki algı trafiğini yönetmek amacıyla bu kişiliği oluşturduğu’ bile iddia edildi. Ama ne yapılırsa yapılsın, bu kişi ortaya çıkarılamadı.

İDDİALAR GERÇEKLEŞTİ

Fuat Avni tarafından yapılan iddiaların neredeyse tamamı gerçekleşti. Bunlardan birkaç çarpıcı örnek verelim.

. Cemaate yönelik bütün polis ve bürokrat operasyonları...

. Başbakan Davutoğlu’nun Tekirdağ mitinginde bir kadının bayılması, Başbakan’ın o kadınla ilgilenip onu uyandırması, böylece iktidara sempati görüntüsü oluşturulması...


. İstanbul Okmeydanı’nda 2 kişinin öldüğü ve birçok kişinin yaralandığı olayların tezgahlanması, böylece devlet istihbaratı tarafından kışkırtılan ve bastırılan olaylarla, hükümete karşı darbe ve ikinci ‘Gezi’ kalkışmasının bastırılması algısı yaratılması...

. Süleyman Şah Karakolu’na operasyon yapılması...

. Yerel seçimler üzerinde hileler gerçekleştirilmesi...

. Suruç’ta 34 gencin bombalanarak katledilmesi...

. Bank Asya’ya operasyon yapılması...


. Koalisyonun olmayacağı, AKP ve Erdoğan’ın ön şartlar öne sürüleceği iddiası...

. Erdoğan'ın 'Azınlık Hükümeti’ne karşıyım' açıklaması...

. Erken seçime kadar ülkenin kana bulanması...

. Doğan Grubu’na operasyon yapılması, Cumhuriyet ve Sözcü’nün hedef alınması. Yüzlerce gerçekleşen iddiadan sadece birkaçı bunlar. Fuat Avni’nin bazı iddialarının, bazı olayları kamuoyunda açık ettiği için yaşama geçrilmediği değerlendirmelerini de unutmayalım.

DAHA KORKUNCU


Şimdi yeni ve korkunç bir iddia attı ortaya. İddialar şöyle: . 1 Kasım öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı bir mitingde bomba patlatılacak, olayı MİT Müsteşarı Hakan Fidan koordine edecek.

. Seçimlerde kaybedeceğini düşünen Saray, bazı senaryoları devreye sokacak.

. HDP’yi baraj altına itmek için PKK’nın eylemlerini arttırması yolunda KCK içindeki bir ekiple irtibata geçilecek!

. Kaos planının son halkası şimdiye dek gelenden çok daha fazla şehit cenazesi üzerine kurgulanacak. İddialarının çok büyük çoğunluğu doğru çıkan Fuat Avni’nin, bu korkunç ve kanlı senaryo iddiası da gerçek mi? Vay gidi Türkiye vay!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap