SON DAKİKA



Haber > Gündem > Korkunç detay! Cinayet öncesi okey oynamışlar

Korkunç detay! Cinayet öncesi okey oynamışlar

02 Haziran 2022 Perşembe - 16:25




Antalya’nın Kepez ilçesindeki ormanda İbrahim Deniz'i (36) başına taşla vurup öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Nurmehmet Halifeoğlu (52) için ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istendi. İddianamede, cinayetten önce ikilinin birlikte yemek yedikleri ve sanığa ait inşaatta okey oynadıkları belirtildi.





Olay, geçen yıl 12 Aralık'ta saat 13.30 sıralarında, Kepez ilçesi Aktoprak Mahallesi'nde meydana geldi. Ormanda gezintiye çıkan çocuklar, birinin yol kenarına yakın bölgede hareketsiz yattığını görünce polise haber verdi. Gelen ekipler, 30- 35 yaşlarında erkeğin cesedi ile karşılaştı. Cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Yapılan araştırmada, başına taşla vurularak öldürülen kişiye ait cesedin, 3 çocuk babası İbrahim Deniz'e ait olduğu belirlendi. Polisin olay ile ilgili gözaltına aldığı Nurmehmet Halifeoğlu tutuklandı.

CİNAYET ÖNCESİ OYUN

Nurmehmet Halifeoğlu hakkında hazırlanan iddianame, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, sanık Halifeoğlu ile İbrahim Deniz'in 10 yıldır tanıştığı, her ikisinin de inşaatlarda alçı ve boya işiyle uğraştığı belirtilerek, aralarında alacak-borç ilişkisi olduğu ifadeleri yer aldı. İddianamede Halifeoğlu'nun, tefecilik yaptığını öne sürdüğü İbrahim Deniz'den 200 bin lira borç aldığı, borcun yarısını ödedikten sonra senedi iade etmesini istediği kaydedildi. İddianamede, olay günü ikilinin senetle ilgili görüşmek üzere birlikte Döşemealtı ilçesine gittiği, yemek yedikleri ve sanığa ait inşaatta okey oynadıkları belirtildi.

Nurmehmet Halifeoğlu'nun, İbrahim Deniz'i Kepez ilçesi Varsak'taki evine bırakmaya götürdüğü sırada ormana girdikleri belirtilen iddianamede, sanığın senedi almak için aracı durdurduğu, konuştukları sırada Halifeoğlu'nun yerden aldığı taşla İbrahim Deniz'in başının arkasına vurduğu ifadeleri yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap