SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koray Aydın'dan sürpriz ziyaret

Koray Aydın'dan sürpriz ziyaret

24 Haziran 2016 Cuma - 15:42




MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, sürpriz bir şekilde geldiği Mersin'de, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.





Adana'dan karayolu ile Mersin'e gelen Koray Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından belediye binası önünde karşılandı. Ardından Başkan Kocamaz ile makamında bir araya gelen Aydın, burada ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, 5 günlük bir ziyaret programı kapsamında bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, "Elazığ'da başladım. Oradan Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş'ta ziyaretler gerçekleştirdim. Bu kapsamda buradan da geçerken sayın başkana uğramak istedim. Ramazan ayı olduğu için kahve içemeyeceğiz ama kısa bir görüş alışverişinde bulunacağız" dedi. Sinan Oğan'ın da akşam saatlerinde Mersin'e geleceği hatırlatılan Aydın, "Bilmiyordum, onu da burada öğrendim. Ama ben burada kalmayacağım, devam edeceğim. Niğde'de bir programım var. Oradan da Kayseri'ye geçeceğim" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap