SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koray Aydın, CHP'nin yürüyüşüne ne dedi?

Koray Aydın, CHP'nin yürüyüşüne ne dedi?

23 Haziran 2017 Cuma - 14:12




MHP’de parti içi muhalefetin en güçlü isimlerinden Koray Aydın, dün gece KTÜ sahil tesislerinde Ali Sağır’ın verdiği iftar yemeğine katıldı.





Aydın’ın çok yakınlarının ağır hasta olmasına rağman, Sağır’ın iftarına katılması siyasi vefa olarak nitelendirildi. Büyük bir ilgi gören Koray Aydın’ın özellikle MHP ile ilgili son mahkeme kararından sonra ne diyeceği merak ediliyordu.

Son zamanlarda MHP’dan ayrılıp yeni bir parti kurma çalışmaları ile ilgili olarak da Aydın’ın neler söyleyeceğine iftara katılan MHP’ler merak içindeydi.

Ancak, Aydın parti içi meselelere girmedi. İftar sonrası bazı gazetecilerin de bulundugu geniş bir masada güncel konuları degerlendirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan-İstanbul’a yürüyüşüne destek veren Koray Aydın, konu ile ilgili olarak şunları söyledi; “Son derece nazıl, barışçıl, hoş görülü, fair play ve demokratik bir hakkı kullanarak yürüyor.

Anyasal bir hakkı kullanıyor. Bir despot yönetime karşı bireysel hakkını kullanarak tepki koyuyor. Hükümet, tek parti düzeni, diktatör bu barışçıl yürülüşe bile tahamül edemiyor.


Sonuçta toplum bir yere gelecek patlayacak. Bu barışçıl yasal bir sivil eylemi bile içine sindiremeyip, seni de alırlar diye tehdit eden bir yapı var Türkiye’de….”

Aydın’a gazeteciler, yürüyüşün belli bir yerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na yürüyerek destek verecekmisiniz sorusu da soruldu. Aydın, hayır dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap