SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kör kahin Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı!

Kör kahin Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı!

25 Ağustos 2023 Cuma - 11:27




Tüm dünyada "kör kahin" olarak ün salan ve yıllar öncesinden açıkladığı kehanetleri bir bir gerçek olan Bulgar kahin Baba Vanga'nın 2024 yılı kehanetleri belli oldu.





Geçmişte yapmış olduğu öngörülerin gerçekleşmesiyle dünya çapında büyük bir üne kavuşan Bulgar kökenli kahin Baba Vanga'nın 2024 yılı için kehanetleri ortaya çıktı. 

1996 yılında hayatını kaybeden kör kahin Baba Vanga'nın 2024 yılı kehanetleri arasında küresel ısınmadan ekonomik krize, kanser tedavisinden uzaylılara temasa kadar dikkat çeken pek çok kehaneti bulunuyor.

İşte Baba Vanga'nın 2024 yılı kehanetleri

Baba Vanga, 2024 yılında siber saldırılarda önemli bir artış olacağını tahmin etti. Bilgisayar korsanlarının daha sofistike hale geleceği ve elektrik şebekeleri, su arıtma tesisleri gibi kritik altyapıları hedef alacağı konusunda uyardı. Bu saldırılar potansiyel olarak yaygın bir kesintiye ve kaosa neden olabileceği gibi ulusal güvenlik için de bir tehdit oluşturabilir.

Baba Vanga, 2024'ün kanser için mucizevi bir tedavinin keşfedileceği ve sonunda insanlığı bu yıkıcı hastalıktan kurtaracağı yıl olacağını tahmin etti.


Baba Vanga, insanlığın önümüzdeki 200 yıl içinde uzaylılarla temas kuracağını tahmin etti.

Baba Vanga, 2024 yılında küresel ekonomiyi etkileyecek büyük bir ekonomik kriz olacağını tahmin etti. Bu krizin, artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı'dan Doğu'ya kayması gibi birçok faktör tarafından tetikleneceğini öngördü.

Baba Vanga, küresel ısınmanın da etkisiyle 2024 yılında yıkıcı hava olaylarının ve doğal afetlerin olacağını tahmin etti. Kasırga, yangın ve sellerin sayısının artacağını belirten Baba Vanga, bu olaylarda büyük can kayıpları olacağını aktardı. Kahin, ayrıca Pasifik Kıyıları bölgesinde önemli hasara ve can kaybına neden olacak büyük bir deprem olacağını da söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
3
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap