SON DAKİKA



Haber > Gündem > Köprüye 200 liracık veremedi! AKP'li Turan basına "geri zekalı" dedi

Köprüye 200 liracık veremedi! AKP'li Turan basına "geri zekalı" dedi

08 Mayıs 2022 Pazar - 16:50




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 200 liracık diyerek açılışını yaptığı Çanakkale Köprüsü'nden geçmek yerine feribot kullanan AKP'li Bülent Turan'ın haber yapan medyaya "geri zekalı" dediği ortaya çıktı.





AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun Gelibolu'da katıldıkları iftar dönüşü,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 200 liracık diyerek açılışını yaptığı Çanakkale Köprüsü yerine feribotu tercih etmesi tartışmaya neden olmuştu. Açıldığı günden bu yana geçiş ücreti ve garanti ödemesiyle gündemden düşmeyen köprüyü kullanmayan AKP'li Bülent Turan muhalefetin eleştirilerine yönelik, "dangalak" diyerek tepkileri üstüne çekmişti.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Ramazan Bayramı'nın birinci gününde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Bülent Turan şu ifadeleri kullandı:

"Biz, il başkanımız ile beraber, Jülide Hanım ile beraber, her beraber bindik arabalarımıza, Gelibolu'ya Lapseki'den, köprüden gittik. Altı ayrı program yaptık. Son program iskelede, vapurun önünde, iftar programı. İftarımızı yaptık, vapur karşımızda. Köprü de bizim, vapur da bizim. Köprüden gittik, vapurla geri geldik. Ayıp mı, günah mı, yanlış mı? Bunu haber yapıyorlar koca koca televizyonlar; Fox TV, Halk TV, şunlar, bunlar. Tarafsız ya bunlar. Arkadaşlar, bakın, bu bir geri zekalılıktır. Gerçekten inanılır gibi değil"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap