SON DAKİKA



Haber > Gündem > Köpekle ölçmek köpeklere haksızlık

Köpekle ölçmek köpeklere haksızlık

28 Temmuz 2016 Perşembe - 18:36




Ekonomi Bakanı Zeybekci darbecilere "Köpek demeyin, haksızlık edersiniz, bunlar başka bir yaratık" dedi ve ekledi: "Sahibini ısıran köpek yoktur."





Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 15 Temmuz gecesinden itibaren bu ülkede milletin demokrasiye sahip olduğunun altını çizerek, "Millet milli iradeyi aldı, hukukun üstünlüğünü ve özgürlükleri aldı, millet basın özgürlüğünü aldı. Bundan sonra da bir daha kalkışılamaz.

KÖPEKLERE HAKSIZLIK ETMEYİN

Noktasal anlamda bu gözü dönmüşleri, bazı arkadaşlarımız insanın en sadık dostu olan köpeklerle eşdeğer tutuyor. Sakın öyle bir şey yapmayın, köpeklere haksızlık yaparsınız, köpek insanların dostudur. Sahibini ısıran köpek yoktur, mahallesini koruyan köpekler vardır, sokak köpeği bile başını okşadığınız zaman günlerce peşinizde dolaşır. Bunlar, başka bir yaratık, korku filmlerindeki gibi, bir anda uzaylıların vücuda nüfuz ettiği gibi, bir anda insanın içinden başka bir yaratığın çıkması gibi çıkan yaratıklar bunlar. Sansasyonel veya bazı noktasal şeylerle ilgili hala böyle bir yaratıklık yapabilecekleri konusunda benim endişem devam ediyor ama diğer anlamda şunu söyleyeyim, bundan sonra Türkiye'de demokrasi halkın garantisi altındadır. Türkiye'de milli irade Türk halkının garantisi altındadır. Bundan sonra bu ülkenin bütün kurumları, devletin kendisi bile bu halkın kontrolü ve halkındır artık diyorum" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap