SON DAKİKA



Haber > Gündem > Konya'da korkunç kaza!

Konya'da korkunç kaza!

26 Ağustos 2019 Pazartesi - 09:37




Konya'nın Ereğli ilçesinde yakıtı biten ve yoldan geçen kamyona halatla bağlanarak götürülen otomobile TIR'ın çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.





Konya'nın Ereğli ilçesinde, bir süre önce trafik kazasında yaşamını yitiren bir akrabalarının Şanlıurfa'daki cenaze töreninden dönen ailenin, yakıtı biten ve yoldan geçen kamyona halatla bağlanarak götürülen otomobiline TIR'ın çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Feci olay şöyle gerçekleşti:

48 K 7646 plakalı otomobilin sürücüsü Vedat Ceylan (26), Ereğli-Konya kara yolunda yakıtın bitmesi üzerine yoldan geçen  27 ACC 134 plakalı Erhan Mençuk (32) idaresindeki kamyonu durdurdu.

Halatla bağlanan otomobile Ereğli Şeker Fabrikası karşısında, 31 K 4301 plakalı Ahmet Şimşek (39) idaresindeki TIR arkadan çarptı.

Kazada otomobildeki sürücü Ceylan ile Hediye Ulutaş (54) ve Redife Dinçcan (54) hayatını kaybetti, Evin Ulutaş (17) ile TIR sürücüsü Şimşek yaralandı.

Otomobilde sıkışan Evin Ulutaş itfaiye ekiplerinin çabası sonucu çıkarıldı. 

Yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap