SON DAKİKA



Haber > Gündem > Konya'da izi olan Trabzonlu

Konya'da izi olan Trabzonlu

31 Mart 2015 Salı - 11:17








7 Nisan'da adaylarını YSK'ya bildirecek olan partiler, son bir haftaya bu telaşla girerken, en fazla aday adayı başvurusu alan AK Parti'de sürecin sonuna gelindiği öğrenildi. Aday listesinin Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun masasında olduğu ifade ediliyor. 49 aday adayı ile rekor bir başvuruyu elinde bulunduran Trabzon'da ise listede ilk 6'nın kimlerden oluşacağından ziyade '1 numara kim olacak' sorusuna cevap aranıyor. Bu konuda değişik isimler gündeme geliyor. Bu isim hem sosyal hem de maddi açıdan Trabzon'da seçim sürecini sürükleyebilecek biri olmalı. Hem teşkilatlar hem de kamuoyu tarafından kabul görecek bir isim olmalı. Bu güne kadar AK Parti Genel Merkezi tarafından halk nezdinde yaptırılan anketlerde yüzde 80 oranlarında Erdoğan Bayraktar ön plana çıktı. Bu da gösteriyor ki Bayraktar, yeniden teşkilatları ateşleyebilecek bir kişi. Bayraktar'ın izleyeceği yol haritası nasıl olur, bekleyip göreceğiz. Ayrıca Bayraktar, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birkaç saatlik görüşme yapmış, "Hasret giderdik" demişti.

ÇEBİ'YE BAŞSAĞLIĞI

Selahattin Çebi kötü günler geçiriyor. Trabzon'da AK Parti'nin kurucu İl Gençlik Kolları Başkanlığını yapan, şimdilerde ise Ortahisar Belediye Meclisi Üyesi olan Selahattin Çebi'nin amcasının oğlu yaşamını yitirdi. Evinde kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Abdullah Çebi, Sürmene'nin Aşağı Ovalı köyünde toprağa verildi. Merhum Abdullah Çebi'ye Allah'tan rahmet, Çebi ailesine başsağlığı diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap