SON DAKİKA



Haber > Gündem > Konsolosluk saldırganı 1 ay önce tahliye edilmiş

Konsolosluk saldırganı 1 ay önce tahliye edilmiş

10 Ağustos 2015 Pazartesi - 15:18




Sarıyer’deki ABD Konsolosluğu önünde silahlı saldırıda bulunan zanlı Hatice A.’nın İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanırken geçtiğimiz a





O saldırgan bir ay önce tahliye olmuş... Bugün sabah saatlerinde ABD Konsolosluğu’na silahlı saldırı düzenleyen Hatice A.’nın, İstanbul 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde “kasten öldürme, anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme” suçlarından yargılandığı öğrenildi.

Aynı davada 6 sanık yargılanırken, davanın 8 Temmuz 2015’te görülen duruşmasında 3 yıldır tutuklu sanık Hatice A. ve avukatı tahliye talebinde bulundu. Mahkeme heyeti, delillerin toplanmış olması ve tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alarak sanık Hatice A.’nın tahliyesine karar verdi.

Mahkeme, Hatice A. hakkında yurt dışına çıkış yasağı koyarken 6 sanıktan ikisinin halen tutuklu yargılandığı öğrenildi. Bir sonraki duruşma 5 Ekim’de görülecek. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap