SON DAKİKA



Haber > Gündem > Konsey’den FETÖ açıklaması!

Konsey’den FETÖ açıklaması!

13 Ekim 2016 Perşembe - 17:10




Körfez İşbirliği Konseyi, FETÖ'yü terör örgütü olarak niteleyerek Türkiye'nin örgütle mücadelesini desteklediğini açıkladı.





Türkiye'de 15 Temmuz darbe girişiminde bulunan FETÖ, Körfez ülkeleri tarafından terör örgütü olarak tanımlandı. Körfez İşbirliği Konseyi, FETÖ'yü terör örgütü olarak tanıdığını açıkladı.

KÖRFEZ ÜLKELERİ

Körfez İşbirliği Konseyi, Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Bahreyn, Kuveyt, Umman, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden oluşuyor. Türkiye altı Arap ülkesinin ekonomik, siyasal ve sosyal hedefler ile bir araya gelmesiyle oluşturduğu topluluğun stratejik ortağı konumundu.

BİLDİRİ YAYINLANDI

15 Temmuz'da darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye ile dayanışma içinde olunduğu belirtilen bildiride, Türkiye'nin böyle bir teşebbüsün üstesinden gelmesi de memnuniyetle karşılandı.


Bildiride 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki FETÖ'ye karşı alınacak önlemlere destek verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin güvenlik ve istikrarına vurgu yapılan bildiride, kardeş Türk halkının refahını sürdürmesinin önemine dikkat çekildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap