SON DAKİKA



Haber > Gündem > Komandolar yangın riskine karşı orman nöbetinde

Komandolar yangın riskine karşı orman nöbetinde

07 Temmuz 2023 Cuma - 15:00




Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı komandolar, Honaz Dağı Milli Parkı'nda nöbet tutup, olası yangınlara karşı devriye atıyor. Tam teçhizatlı ekipler, bölgeden geçen araçları da kontrol edip, kimlik kontrolü yapıyor.





Ege Bölgesi'nin en yüksek dağı olan 2 bin 571 rakımlı Honaz'daki Honaz Dağı Milli Parkı'nda, Denizli İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Komando Bölüğü kamp kurdu.

Tam teçhizatlı 50 komando, milli park girişinde nöbet tutup, orman içinde olası yangınlara karşı devriye görevi yapıyor. Havadan dron denetimi yapan ekipler, orman içlerinde de motosiklet ve araçlarla devriye atıyor. Ekipler ayrıca bölgeden geçen araçları kontrol edip, kimlik sorgusu yapıyor.

Milli parka su doldurmak için gelen bölge sakini Zühtü Bahlat, "Bu bölgenin halkı olarak komandoları, milli parkta görmekten dolayı son derece mutluyuz. Yaz geldi, yangın riskleri arttı. Bu nedenle komandolarımız da milli parkta devriye atıyor. Milli parkın girişlerinde araçları ve sürücüleri kontrol ediyorlar. Bu denetimlerden son derece memnunuz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap