SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kolivar canlı yayında konuştu: Hırsız olsaydım, cezaevine gitmezdim!

Kolivar canlı yayında konuştu: Hırsız olsaydım, cezaevine gitmezdim!

20 Kasım 2022 Pazar - 10:15




Ekmek açıklamaları sonrasında Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklanıp 9 gün cezaevinde kalan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, "Hırsız olsaydım, cezaevine gitmezdim" dedi.





Katıldığı bir canlı yayında, bilimsel olduğunu iddia ederek “Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmekle doyduğu için 20 sene başında yöneticiler duruyor” diyen Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklanıp 9 gün cezaevinde kalmıştı.

Kolivar, serbest kaldıktan sonra yeniden canlı yayında konuştu. Kolivar, ''Ben eğer hırsız olsaydım, eroin tüccarı olsaydım, katil olsaydım bu tip meziyetlerim olsaydı ben o cezevine gitmeyecektim. Anayasal fikrimi açıkladığım için oraya gittim'' ifadelerini kullandı.

Kolivar canlı yayında şu açıklamalarda bulundu:

''Sayın Cumhurbaşkanı’na seslenmiştim. Bu belediyeler satıyor seni. Ekmek pahalı olunca vatandaş hükümeti suçluyor. Gerçi onu kaldırdılar artık Allah yaptı diyorlar. Ben hükümet yapmadığı tezini savunuyordum. Yerel yönetimlerden kaynaklı.

“TOPLUMLA MİLLETİ AYIRT EDEMİYORLAR”


Toplumla ilgili sözlerimi daha önce başka bir televizyon kanalında söyledim. Dan diye dememişim de bebeklere yumurta süt yedirin demişim, beyinleri gelişsin demişim. Bu televizyoncular toplumla milleti ayıramayacak kadar cahil mi? Ben toplum diyorum vay sen Türk milletine hakaret ettin. Milletle ne alakası var?”

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap