SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kokain çekerken yakalanan Kürşat Ayvatoğlu AK Parti'yi karıştırdı!

Kokain çekerken yakalanan Kürşat Ayvatoğlu AK Parti'yi karıştırdı!

26 Mart 2021 Cuma - 15:52




Hamza Dağ, Kürşat Ayvatoğlu'nun yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalıştığını ve iş akdinin feshedildiğini açıkladı. Gazeteci İsmail Saymaz ise Dağ'ın paylşamına ilişkin, çok konuşulacak bir soru sordu.





Lüks bir araç içinde uyuşturucu kullandığı görüntülenen ve AKP Genel Merkezi’nde Hamza Dağ'ın danışman ya da özel kalem olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında Hamza Dağ açıklama yaptı.

Hamza Dağ, "Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı. 

Hamza Dağ'ın açıklaması şöyle oldu:

"Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir.

Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız.


Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız.

Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz."

hamza-dag.jpg

SAYMAZ: BÜRO ÇALIŞANLARI NE KADAR ALIYOR?

Gazeteci İsmail Saymaz da AKP'li Hamza Dağın açıklamasına ilişkin paylaşımda bulunarak, "büro çalışanları ne kadar ücret alıyor" sorusunu sordu.


Saymaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"AK Parti’de büro çalışanları ne kadar ücret alıyor ki Kürşat Ayvatoğlu, kokain çekiyor, kumar oynuyor, lüks araç alıp satıyor?"

ismail-saymaz-004.jpg

 

hjljklj.jpg

222222-004.jpg


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap