SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kocaeli'de feci kaza! Seyir halindeki elektrikli motosiklet devrildi, yaşlı çift ölümden döndü

Kocaeli'de feci kaza! Seyir halindeki elektrikli motosiklet devrildi, yaşlı çift ölümden döndü

12 Eylül 2023 Salı - 17:23




Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşlı çiftin bulunduğu seyir halindeki elektrikli motosiklet kontrolden çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada yaşlı çift yaralandı.





Kaza, Atalar Mahallesi Belediye Yokuşu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.T. (68) idaresindeki elektrikli bisiklet ile C.T. hakimiyetindeki 34 HL 9562 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle E.T. ve eşi A.T. (68) yan yatan elektrikli bisikletin altında kaldı. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri E.T.’yi sıkıştığı yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Ambulansa alınan yaralı çift, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.


Öte yandan, yaşlı çiftin pazar alışverişi yaptıktan sonra eve dönüş yolunda kaza geçirdikleri öğrenildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap