SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koca 'Bitmez'in durumu düne göre daha ciddi'

Koca 'Bitmez'in durumu düne göre daha ciddi'

13 Aralık 2023 Çarşamba - 22:35




Koca'dan Bitmez'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Düne göre daha ciddi





Sağlık Bakanı Koca, Meclis'te konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçiren Saadet Partili Hasan Bitmez'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Koca, "Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim." dedi.

TBMM'de bütçe maratonu devam ederken kürsüde konuşma yapan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez konuşmasının sonunda aniden fenalaşarak yere yığıldı. Bitmez, 10 dakikalık kalp masajının ardından hastaneye kaldırıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bitmez'in anjiyo sonrası yoğun bakıma alındığını söylemişti.
Koca, Bitmez'in bugünkü sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada "Solunum ve kalp akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Bilkent Şehir Hastanesi'ne gelen Bakan Koca, burada tedavisi süren Bitmez'in sağlık durumu hakkında doktorlardan ve yakınlarından bilgi aldı.
Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Koca, TBMM'de rahatsızlanarak Bilkent Şehir Hastanesi'ne getirilen Bitmez'in, hastanedeki ilgili tüm branş hekimleri ve sağlık personeli tarafından yakından takip edildiğini vurguladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap