SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koalisyon kaçınılmaz

Koalisyon kaçınılmaz

30 Nisan 2015 Perşembe - 13:36




Seçim çalışmalarına hızla devam eden Deniz Baykal Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) tarafından düzenlenen toplantıya katılan Deniz Ba





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski genel başkanı ve Antalya milletvekili adayı Deniz Baykal, Türkiye'nin, tek parti hükümeti kurmanın mümkün olamayacağı yeni bir noktaya gittiğini söyledi. Baykal, Cumhurbaşkanı'nın da bunu farkettiği için "Koalisyon olursa kimin başbakan olacağına ben karar veririm." demeye başladığını ifade etti.

7 Haziran seçimlerinin, önceki seçimlere göre farklı bir havada geçeceği düşüncesini belirten Baykal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın beyanlarının da bu görüşünü desteklediğini belirtti. Erdoğan'ın, koalisyon hükümetinin nasıl kurulacağı konusunda beyanlarda bulunması konusuna değinen Baykal, "Cumhurbaşkanı'nın bu konudaki görüşlerine göre bir koalisyon kurulması fikrinin kaçınılmaz olabileceği öngörülüyor." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap