SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırı!

Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırı!

20 Mayıs 2016 Cuma - 16:37




CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde yumurtalı protestoya uğradı. Kılıçdaroğlu, "Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz.





Ben bunları buraya kimin taşıdığını biliyorum Bunun hesabını soracağım. Şehitler bizim şehitlerimizdir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Kocatepe Camii'nde Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım ve Van'da şehit olan Uzman Çavuş Özgür Kara için düzenlenen cenaze töreninde yumurtalı protestoya uğradı. Ankara Kocatepe Camii'nde 2 şehidin cenaze törenindeki yumurtalı protestoyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı

Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazında bazı vatandaşlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım ve şehit Uzman Çavuş Özgür Kara için cuma namazının ardından Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına şehitlerin yakınlarının yanı sıra AK Parti Genel Başkan adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Kılınan cenaze namazı sonrası bazı vatandaşlar Kılıçdaroğlu'na yumurtalı tepki gösterdi.


Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz

Yumurtalı saldırı sonrası Kılıçdaroğlu, "Kimse bizi şehit cenazelerine gitmekten alıkoyamaz. Ben bunları buraya kimin taşıdığını biliyorum. Ankara Büyükşehir'den militanları toplayıp buraya taşımak her şeyden önce şehitlere ve ailelerine saygısızlıktır. Bunun hesabını soracağım. Şehitler bizim şehitlerimizdir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap