SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu, mezarını ziyaret etti!

Kılıçdaroğlu, mezarını ziyaret etti!

08 Eylül 2016 Perşembe - 16:35




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in mezarı ve ailesini ziyaret etti.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, darbeci general Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesindeki mezarını ziyaret etti.

AİLESİNE BAŞSAĞLIĞINDA BULUNDU

Karayoluyla Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Çukurkuyu Beldesi'ne giden Kılıçdaroğlu, önce Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir'in evine geçti. Basına kapalı ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu, başsağlığı dileklerini iletti.

"ŞÜKRAN MİNNETLE ANIYORUZ"

Buradaki anı defterine "Ömer Halisdemir sadece Niğde'nin ve Niğdeliler'in değil milletimizin bir kahramanıdır. Şehidimizi saygıyla şükranla minnetle anıyoruz. Ömer Halisdemir'i yetiştiren Halisdemir Ailesi'ne de saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz" diye yazdı.


ŞEHİT HALİSDEMİR İÇİN DUA ETTİ

Ailenin acısını paylaşan Kılıçdaroğlu daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında Çukurkuyu Şehitliği'nde geldi. Kılıçdaroğlu, şehit Halisdemir için dua etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap