SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kirli ve kahpece oyun!

Kirli ve kahpece oyun!

24 Mart 2015 Salı - 13:21




MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran gündeme dair açıklamalarda bulundu.





Kıran'ın açıklamaları şu şekilde: "AKP Türk halkının zekası ile dalga geçmeye devam ediyor. Türkiye’de ilk kez Kürt sorunu var diyen kişi o günkü Başbakan, bu günkü Cumhurbaşkanı olan R.Tayyip Erdoğan’dan başkası değildir. Şimdi ise tam seçim zamanı Kürt sorunu yoktur diyor. Açıkça bizle dalga geçiyor . Açıkça görülüyor ki bu oyun senaryosu Kandil’de ve Beştepe’de yazılmış, başrolünde Tayyip Erdoğan ve bebek katilinin rol aldığı , Başbakan Davutoğlu, Bülent Arınç, Başbakan yrd. Akdoğan, AKP hükümeti, HDP, Selahattin Demirtaş ve saz ekibinin figüranlığı üstlendiği kirli bir tiyatrodur.

KİRLİ VE KAHPECE OYUN

Amaçları Türk halkını kandırıp oyuna getirmek ve hasılat rekoru kırmak. Bu oyun o kadar kirli ve kahpece ki perde arkasında hep beraber millete gülüyorlar. Bu güne kadar çevirdikleri tiyatrolar gibi bunun da tutacağını hesap edip, pazarlıklar yapıyorlar. Ama bu kez Türk milletinin onlara söyleyeceği bir söz olacaktır.  Artık Yeter…

VALLAHİ YORULDUK!

Bir Türk vatandaşı olarak söylüyorum; artık gerçekten bunaldık, bıktık ve usandık. On üç yıldır Tayyip Erdoğan’ı izliyoruz vallahi yorulduk,  sıkıntımız hiç bitmedi, sürekli bir kaos ortamı yorulduk. İstismar ile başladılar bu yola; türbandır, parti kapatmasıdır, olmadı 27 nisan muhtırası, derken Ergenekon, Balyoz ve darbeler. İstismarlar, açılım muhabbetleri, İmralı, Kandil, yolsuzluklar, ayakkabı kutuları, Zarraplar, hırsızlar, vurgunlar, imar yolsuzlukları, sonra Suriye ve Esed hikayesi,  derken Işid, havuz medyası, en sonunda da paralel yapı. Sanki paralel yapılanmanın sorumlusu millet, dert yanıp duruyorlar, vallahi bıktık usandık, hakikaten artık yeter…


SEÇİM TİYATROSU İZLİYORUZ

Şimdi de seçim tiyatrosu, ayıptır, vallahi günahtır,  bu milletle dalga geçmeyin. Kürt sorunu var diye açılım başlatan adam, baktı ki Türk milletinin bunda rızası yok, başladı yine kafa karıştırmaya: Ne imiş? Kürt sorunu yokmuş.    Ey Türk halkı sizinle dalga geçen bu zihniyete bir dur de. Yirmi bir mart’ta Ankara’da tarihi bir kongre gerçekleştirdik. Samimiyetle söylüyorum şu anki oy oranımız %23’lerde ve her geçen gün yükseliyor. İnsanlar kurtuluşu MHP’de arıyor ve MHP buna hazır.

HDP'NİN TEHDİTLERİNE CEVAP VERELİM!

Şehit kanları ile bize miras kalan bu cennet vatanı çocuklarımıza ve torunlarımıza aktaralım. Bu topraklar uğruna, bu vatan uğruna feda olan tüm şehitlerimizin yüreği buruk, kalbi kırık, artık bu aymazlığa son verelim. Şu HDP’nin tehditlerine bir cevap verelim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap