SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kırklareli'ndeki selde ölenlerin sayısı 5'e yükseldi!

Kırklareli'ndeki selde ölenlerin sayısı 5'e yükseldi!

06 Eylül 2023 Çarşamba - 17:10




Kırklareli’ndeki selde kaybolan doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban’ın düğün fotoğrafı ortaya çıktı. Son dakika haberine göre kayıp doktor ve eşinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Böylece selde ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.





Kırklareli’nde dün yaşanan sel felaketinde İğne Adası bölgesindeki Longoz Ormanlarında bulunan bungalov evler sular altında kalmıştı. Taşkın ve sel suları sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin koca sabah saatlerinde kayıplardan ikisinin Doktor Selman Bağışlar ile eşi Mihriban Bağışlar olduğunu duyurmuştu. Son dakika bilgisine göre kayıp doktor ve eşinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Böylece selde ölenlerin sayısı 5'e çıktı. 

Sağlık Bakanı Koca duyurdu

Kırklareli Demirköy İğneada Bölgesinde meydana gelen sel sonrası kayıp kişileri arama çalışmaları sürerken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da bir paylaşım yaparak kaybolanlardan 2 kişiden birinin doktor Selman Bağışlar ve eşi Mihriban Bağışlar olduğunu açıkladı.

 Doktor Selman ve eşi Mihriban’ın bölgeye tatil amaçlı gittikleri iddia edildi. Gün boşu süren aramalarda doktor ve eşinin cansız bedenine ulaşıldı. Böylece selde ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Olay yerinde umutlu haberi bekleyen çiftin yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

3 ay önce evlenmişler...


Doktor ve eşinin 3 ay önce evlendiği ve Antalya’nın Alanya ilçesinden Kırklareli’ne tatil yapmak amacıyla geldikleri öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap