SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kiralık katil!

Kiralık katil!

30 Temmuz 2015 Perşembe - 09:27




Doğu Karadeniz’de istihbarat birimleri alarma geçti. Yetkililer, yabancılara evlerini kiralayanları “Kayıt altına alınmayan kişiler durumu fırsat bili





TEYAKKUZA GEÇTİLER

Karadeniz bölgesinde otellerin yetersiz oluşunu fırsat bilen gayrimenkul sahipleri büyük bir faciaya davet çıkarabilir! Türkiye’de son dönemlerde yaşanan terör olaylarının ardından tüm istihbarat birimleri havalimanları kent merkezleri ve alışveriş merkezlerinde adeta teyakkuza geçti. Ayrıca istihbarat yetkilileri, evlerini kimlik teyidi almadan kiraya veren vatandaşları uyardı.

FIRSATA ÇEVİREBİLİRLER

İstihbarat yetkilileri, “Bazı vatandaşlarımız evlerini tanımadığı yerli ve yabancı turistlere kiraya veriyor. Ancak bu işlemi gerçekleştirirken hiçbir şekilde kimlik teyidi almıyor. Kendilerini Arap turist olarak tanıtan kişiler bu fırsatı eyleme çevirebilirler. Bunun için mutlaka emlak veya gayrimenkul uzmanlarından gelmeyen müşterilere ev vermeyin” sözleriyle uyardılar.

Valilik denetlemeli

Kimlik teyidi almadan evlerini kiraya veren vatandaşlara bir tepki de otel sahiplerinden geldi. Otelciler, yetkili mercileri göreve davet etti: “Bu vatandaşlar yetersizliği fırsat bilip evlerini fahiş fiyatlara kiraya veriyor. Ancak bu kişiler IŞİD veya PKK terör örgütü üyesi olabilirler. Burada yüzlerce insanın da canına kast etmiş oluyorlar. Valilik bu şekilde evlerini kiraya verenleri mutlaka denetlemelidir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap