SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kiracılarından haber alamadı dehşet ortaya çıktı! 10 gün önce evden ayrılmışlar

Kiracılarından haber alamadı dehşet ortaya çıktı! 10 gün önce evden ayrılmışlar

23 Temmuz 2023 Pazar - 21:37




Sultangazi'de yaklaşık 15 gündür kiracılarından haber alamayan ev sahibi, evde bulunan eşyaları çıkarmak ve temizlik yapmak için girdiği evde kötü kokuyla karşılaştı. Evde bulunan bazanın altına bakan ev sahibi battaniyeye sarılmış bir kadın cesediyle karşılaştı.





Olay, saat 18.00 sıralarında Yayla Mahallesi, Fetih Sokak'ta meydana geldi. Yaklaşık 15 gündür yabancı uyruklu oldukları öğrenilen kiracısından haber alamayan ev sahibi, 2 katlı binanın giriş karında bulunan evini temizlemek ve eşyaları çıkarmak için eve girdi. Evden gelen kötü kokunun nedenini araştıran ev sahibi, bazanın altını açtığında battaniyeye sarılı bir kadın cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cinayetin yaklaşık iki hafta önce işlendiği tahmin ediliyor.

  Kiracılarından haber alamadı dehşet ortaya çıktı 10 gün önce evden ayrılmışlar

 

10 GÜN ÖNCE ADAM VE OĞLU EVDEN AYRILDI

Evde yabancı uyruklu karı koca ile oğullarının yaşadığı öğrenilirken, yaklaşık 10 gün önce adam ile çocuğun evden ayrıldığı iddia edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, evden ayrılan yabancı uyruklu adam ve oğlunun bulunması için çalışma başlattı.


  Kiracılarından haber alamadı dehşet ortaya çıktı 10 gün önce evden ayrılmışlar

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap