SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kimse Giresun'un adını kullanamaz

Kimse Giresun'un adını kullanamaz

10 Nisan 2017 Pazartesi - 16:15




Bülent Bektaşoğlu, Giresun Federasyonu’nun, ‘evet’ platformunda yer almasını kınayarak, “Kimse Giresunluların adını ticari ve siyasi menfaatleri için





Mesut ERDOĞAN

Merkezi İstanbul’da bulunan Giresun Federasyonu’nun, AKP’ye yakın STK’larla birlikte Kadıköy Evet Platformu’nda görev almasına CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’ndan tepki geldi. Bektaşoğlu, “Başka kuruluşlar yapabilir. Ama amacı tüm Giresunluları bir araya getirmek olan ve adında Giresun olan bir kuruluş siyasi taraf olamaz. Evet, ya da hayır demek işleri değildir. Kimse gurbetçilerimizin İstanbul’daki gücünü kendi amaçları için kullanamaz, kullandırtamaz. Bunu kınıyorum” dedi.

ARKA BAHÇE KURULUŞLAR

Bektaşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, federasyonun tarafsızlığını yitirdiğini söyleyerek, şu ifadelere yer verdi; “Yenikapı Günlerini siyasi şov alanına çevirdikleri yetmezmiş gibi, şimdi de AKP’nin arka bahçesi kuruluşlarla bir hareket etmektedirler. Bugüne kadar tüm eleştirilerimize rağmen siyasi ve ticari hedefleri ön planda tutan federasyon, bu son tavrıyla Giresunluları temsil etme özelliğini ve tarafsızlığını yitirmiştir. Kimse gurbette yaşayan hemşerilerimizin Giresun sevgisi ve özlemi üzerinden hiçbir menfaat elde edemez. Buna izin vermeyiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap