SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kimisi sahada kimi Genel Merkezde çalışıyor

Kimisi sahada kimi Genel Merkezde çalışıyor

07 Mart 2015 Cumartesi - 10:00








Temayül yoklaması sonrası, AK Parti milletvekili aday adayları kamuoyu yoklamaları için ziyaretlerini hummalı şekilde sürdürüyor. Temayül sonuçlarının basına sızmasıyla birlikte il başkanlığından anında yalanlama gelmesine rağmen bazı adayların çalışmalardan geri durarak genel merkez üzerinde yoğunlaştıkları dikkatlerden kaçmadı. Kulislerde vekillik sıralamasında ilk dört isim konuşulurken, sıralamada son noktayı koyacak olan genel merkez, adayların teşkilatlarda ve kamuoyunda karşılığı olup olmadığını anketlerle sürekli araştırmakta. Bu seçimde AK Parti'de yeni yüzlerin vitrinde olacağı ve bu yüzlerin aynı zamanda toplumda karşılığı olacak isimlerden oluşacağı konuşuluyor. Bundan dolayı adaylar son süreçte kamuoyu anketlerinden ilk sıralarda çıkabilmek için sahada çalışmalarını sürdürürken karşılığı olan vekil adayları gittikleri her alanda sevgiyle karşılanıyor. Bazı aday adayları ise sokağa hiç inmeden genel merkezden işi bitireceklerini düşünüyor. Fakat bu düşüncenin önümüzdeki seçimler için geçerli olmayacağı siyasi kulislere yansımakta.

DAVUT ÇAKIR'IN BAŞARISI

Davut Çakır Trabzon'da 9 ay gibi kısa bir süreçte kendini sevdirerek temayül yoklamasında kendi alanında birinci olarak başarısını kanıtladı. Çok kısa bir süre Trabzon'da görev yapmasına rağmen teşkilat tarafından sevilmesi kamuoyunda dikkatle izleniyor. AK Parti tarafından en son yapılan temayül yoklamasında 4. olarak çıkan Çakır kamuoyunun da dikkatini çekti. Çakır gittiği her yerde gerek teşkilat gerek vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanıyor. Yıllardır siyaset sahnesinde olan birçok siyasetçiden daha fazla sevilen Çakır kendi kategorisinde yarıştığı aday adaylarını da geride bırakarak temayül yoklamasından başarıyla çıktı. Bu durum, Çakır'ın Trabzon siyasetinin sevilen ve üreten bir siyasetçi daha kazandığı yorumlarını da beraberinde getirdi. Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır'ın toplumda en çok dikkat çeken yanı, her kesimle çok iyi bir iletişim kurmasının yanı sıra projeci kimliği. Çakır için yapılan olumlu eleştirilerin temayülde gösterdiği başarılı çalışmalarıyla pekiştiği de belirtiliyor. 9 ay gibi bir süreçte, siyasi alanda çok zor bir ilde başarıyı yakalamak gerçekten takdire şayan.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap